Anton Emil, hans kone Mary, samt deres tre børn. Øverst ses den ældste datter (Gladys?), i midten ses sønnen Lester og nederst i midten ses datteren Pearl

Anton Emil Lundorff blev født den 12. april 1871 i "Stokbrohuset" i Vejrum, som søn af Frederik Lundorff og Jensine Claudine Nielsen. Han rejste som ung til Californien og ernærede sig der som farmer i San Bernadino.
Ud fra folketællinger, samt indvandrerarkiverne fra U.S.A er det lykkedes at sammenstykke en del af Anton Emils livsforløb i U.S.A.Han ankommer til U.S.A. den 18. oktober 1893 i en alder af 22 år.
Folketællingen fra 1900 viser at han på dette tidspunkt er ungkarl (29 år gammel) og bor Tehama, Paskenta TWP, Californien. Han ernærer sig som farm manager.I folketællingen 10 år senere ses at han nu er gift med Mary Bedford, de har sammen datteren Gladys (navnet er ikke helt sikkert) og de bor Glenn, 3-TWP, Californien. Anton ernærer sig stadig som farmer.Den næste folketælling i 1920 (Anton Emil er nu 47 år gammel) viser at familien nu er udvidet til fem, da der er kommet en søn (Lester) samt endnu en datter (Pearl) til, de bor stadig "Glenn, Elk Creek, California".

Anton Emil og Mary får muligvis endnu en datter, Lucille Lundorff der er født 31. marts 1920 (I Oregon) og som dør i maj 1979 i San Bernardino, CA. Anton Emil dør selv den. 4. oktober 1959 i San Bernardino, Californien.

Anton Emil Lundorff blev døbt 25. juni 1871 i Vejrum kirke, faddere var : Pigerne Hanne Ditlevsen af Vinkel og Johanne Jespersen af Bromølle. Aftægtsmand Kjeld Nielsen af Lillefuglsang. Gårdmand Rasmus Christensen af Vejrumholt. Ungkarl Frederik Jespersen af Bromølle.

Anton Emil Lundorff rejste som ung til Californien hvor han døde. Han var farmer og boede 455 W. 49 th. Street, San Bernardino. Udvandrerinformation Nedefor ses Anton Emil Lundorffs "Manifest" som findes i U.S.A. indvandrerarkiver på Ellis Islands databasen. Vi kan se at afrejsen foretages fra Bremen i Tyskland og at han rejser med skibet Havel. Desværre er ankomststedet meget svært at se i de indscannede skibspapirer, men det ser ud til at Havel har sejlet ruten Bremen – NewYork. Alle indvandrere i U.S.A. skulle undersøges for sygdomme på "Ellis Island" (en ø der ligger ca. omkring frihedsgudinden), så mon ikke bestemmelsesstedet har været New York.

Nedenfor ses skibet Havel, samt passagerlisten: