Der er ingen billeder af Nicoline

Nicoline Birgitte Lundorff fødtes den 5. juli 1889 i Vejrum sogn, som datter af murermester Frederik Lundorff og Jensine Claudine Nielsen. Hun blev den sidste i en børneflok på ialt 16 børn. Hun gifter sig i 1912 med Karl Christian Madsen
De efterlader sig ingen børn.

Nicoline Birgitte Lundorff blev døbt d. 4 august 1889 i Vejrum kirke, faddere var :
Pigen Jørgine Nielsen, Vester Velling.
Pigen Ane Margrethe Lundorff, Viborg.
Gårdmand Peder Langvad, Almind.
Martin Lundorff, Vester Velling.

Nicoline Birgitte Lundorff har gået i skole i Vejrum, tjente derefter som husassistent indtil sit giftermål. Hun gifter sig 10. maj 1912 med Karl Christian Madsen, søn af bagermester Mads Nielsen og hustru Karen Nielsen, Ørum.

Karl Christian Madsen blev døbt d. 26. december 1886 i Ørum kirke, faddere var:
Barnets moder.
Husmand Erik Kristiansens hustru Ane Kathrine Jacobsen, Ørum.
Barnets fader. - Skomager Mourits Kristiansen, Ørum.
Husmand Erik Kristiansen, Ørum.

Karl Christian Madsen har gået i skole i Ørum, var derefter indtil sit giftermål landbrugsmedhjælper, hvorefter han flyttede til Viborg hvor han var lastbilchauffør i 4 år indtil han flyttede til Silkeborg. Her var han i 7 år chauffør for en margarinefabrik. Blev derefter rutebilschauffør på Silkeborg-Horsens ruten, en rute han kørte i 7 år, hvorefter han købte selvstændig rute fra Åstrup til Horsens. Den drev han i 7 år og flyttede så til Juelsminde og købte ruten Juelsminde-Vejle, som han drev i 11 år, indtil han på grund af sygdom måtte sælge.