Nyheder på "familienlundorff.dk"

8. august 2021

Der er tilføjet lidt info. omkring Guldsmed Christian Lundorff fra Horsens. Hidtil har der kun været info. omkring hans andet barn Frederik Lundorff, men der er tilføjet en smule omkring hans yngste søn, Rasmus Christian Lundorff
Christian Lundorff - 1811

6. juni 2021

Alt skulle nu være komplet omkring aner samt efterkommere til/fra Frederik Lundorff og Jensine Claudine Nielsen. Desuden er hele "Minnesota grenen" også færdig (selvom jeg tænker, at der skal justeres lidt og tilføjes lidt). Jeg skal nu til at se på, hvordan jeg laver nogen let gennemskuelige oversigter med slægtstræer, så man hurtigt kan finde egne aner/efterkommere.
Der er desuden en del udeståender med oversættelser til engelsk (til vores familiemedlemmer i U.S.A, samt oversættelser til dansk specielt på "Minnesota grenen" (der næsten kun er skrevet på engelsk)

1. maj 2021

Så syntes jeg, at jeg har været igennem alle siderne og renset ud for "småfejl" og fået alle links på plads.

21 april 2021

Det store arbejde med børneflokkken fra Vejrum er tilendebragt - de 16 børn er beskrevet og lagt ind, og det samme er børnebørnene (som der naturligvis er en del af) - jeg begynder nu en gennemgang for at få alle links "på plads"

5. april 2021

De ældste aner fra Peder Pedersen og op til Frederik Lundorff (født 1842) og Jensine er beskrevet og lagt ind (ikke alle links virker).